Ryggen


Heej :)
bara tre dagar till jul, kul ska det blit. det blir en del rännande för min del ska vara i vidsel på dagen å sedan hem till älvsbyn. Men det blir bra då hinner man ju träffa nästan hela släkten,

Idag har jag hunnit var i Boden hämtade syrran från skolan, dock så var det inte så kul att köra dit myyyycket snörök. Sen så har jag också hunnit "fixa" ryggen eller inte jag men Kajsa. Har äntligen hittat någon som verkar veta vad hon gör plus att det hon gör verkligen hjälper! Sen for jag och mamma och hämtade upp mormor så hon kunde få hjälp att handla!

Imorgon så ska jag baka lite, köpa en liten julklapp och göra ett pepparkakshus det var år och dar sen jag gjorde det sist, så det kan bli kul :)

Älvsbyn


Ska strax ta på mig kläderna och gå ut och sopa av bilen och stoppa i motorvärmaren för senare idag så ska jag å ett gäng brudar till Pernilla och mysa på sen så far jag direkt till älvsbyn, Någon som skulle vilja hitta på nått på onsdag i älvsbyn?

Vaken


Var ju som sagt chaufför igår och somnade nog inte förrän 4 så nu sitter jag i soffan och är inte ett endaste dugg trött, jobbigt!! Så det blir väl någon film eller 2 innan jag kan somna ikväll. Är också ensamen igen, men bara till Torsadag, sen så har Tobbe jobbat sina sista dagar åt Enercon och kommer sedan att börja åt ett företag i Piteå så då kommer han hem varje dag istället för var tredje vecka! Kommer bli skönt med lite sällskap ;) Och säkert skönt för han med normala arbetstider.

Lördag


Och så blev det lördag. Tobbe kom hem igår kväll utan några skador.. dem passerade dock 3-4 trafik olyckor på vägen. Ikväll blir det att vara chaufför till Tobbe som ska på Julfest med jobbet. så jag ska väl sitta hemma se nån film äta lite snarra och bara må väl. om nu inte någon ringer och har en bättre idé :)

Hemma


Är hemma igen, bestämde mig för att fara medans det var ljust ute, men det var ändå inge kul att köra. mycket snörök och mååååånga lastbilar. fattar inte varför man alltid ska måsta möta dem när det är som mest skit väder.

Skulle behöva fara och handla men tanken att sätta sig i bilen igen fick mig att stanna inne. Kanske blir när Tobbe kommer hem, om det inte blir allt försent. Dem var Sundsvall för ca en timme sen. Har också fått tag på laddaren till min kamera så jag hade tänkt försöka bjuda på lite före och efter bilder på vardagsrum och kök (om jag kan hitta före bilderna) annars så blir det väl bara efterbilder. ska bara få upp lite lampor :)

Hosta


Gick och la mig ihop om att få somna hyfsat i tid ikväll, men nej så blev det inte. Började självklart att hosta. och det är en rivig en som gör jäkligt ont. Så nu sitter jag i köket hos mamma och pappa, har precis tagit mig en "snaps" med hostmedecin och hoppas att det ska bli bättre.

Jag håller också tummarna för att det ska vara bra väder imorgon. Har absolut ingenting emot snön speciellt inte nu när Tobbe köpt sig en skoter. Men däremot så ska Tobbe och hans jobbar kompisar köra hem från Skara till Piteå imorgon. Enligt Eniro.se så är körsträckan 1072,8 km och restiden ca 12 tim 18 min. Vill helst att dem kommer hem och inte hamnar i någon olycka. Så jag tycker att vi kan hoppas på lite bättre väder imorgon!

Länge sen sist



Oops, märker att jag inte skrivit sen jag for till Stockholm. Helgen där var jättekul, sena kvällar mycket prat och en hel del promenader och lite shopping. Så jag tackar Cecilia och Jesper för att jag fick komma, och hoppas jag inte var allt för mycket i vägen i den lilla söta lägenheten :D

Det som hunnit sen sist är att min underbara sambo hunnit fylla år, 22 år blev han. Tiden har gått fort med tanke på att han bara var 16 när jag träffade honom och jag endast 13, har inte ångrat en minut av den tiden. Älskar dig

Nu sitter jag i soffan hos mor och far och snorar och nyser. Inte kul men jag tycker synd om Tobbe som är i Skara och jobbar och fått magsjuka nu under veckan! Vi fick i oss nå bassilusker under helgen tror jag :(


RSS 2.0