Ooops


Märker att det är ca 1 vecka mellan varje inlägg. Min nya blogg start funkade inte så bra. Men jag skriver när jag har tid. Har fullt upp med jobb å träningar på veckorna. Men mest så går jag å väntar på att tiden ska gå så att Tobbe får komma hem. Det är så tråkigt att komma hem till lägenheten själv och inte ha någon att prata, äta eller sova med. Men vi ska försöka ta igen det till våren om allt blir som planerat! det är bara så svårt att planera eller vara impulsiv när tobbe jobbar som han gör. Men det ska nog lösa sig!

Lönen rullade in igår, skönt. Det tråkiga är att man måste betala räkningarna också.

En bild från vårt äventyr förra året

Träna Träna Träna Träna


Jaa. precis som rubriken säger så är tränat det jag gjort som mest denna vecka. Förutom att jag jobbat så klart. En kompis ringde och peppade mig till att vi skulle börja träna ordentligt (igen, hehe) Å självklart är jag på, måste röra på mig lite mer. Och jag har inte mått dåligt av att träna kan jag säga. Det var länge sen jag sov så gott på nätterna :D Så för att inleda mitt nya liv så bestämde jag mig för att köpa nya träningsskor. Var å prova å hittade dem här nya EasyTone skorna som man ska få så fin rumpa i, hehe. har dock inte hunnit se, eller känna om det blivit någon skillnad på rumpan, eftersom jag mest varit på gymmet med dem och inte promenerat så mycket. men så enormt sköna skor har jag aldrig haft. Så jag är grymt nöjd med mitt inköp :D

Tobbe har dragit till Malmö med jobbet på kick-off, så jag blir själv till på lördag. så imorgon, Fredag så blir de tjejkväll med några härliga brudar från Piteå :D (Kan hända att några killar får komma lite senare om dem har tur ) Langos, drinkar och vin ska intas. Det kommer bli grymt :P

Bjuder på en härlig bild från Dragaliden

ajaj


Trampa in en skruv i foten idag. AAAAAJ säger jag bara...

Vidsel


Sitter just nu i vidsel, är här på en liten visit :D
kommer bli en lugn dag idag. 

Lördag


Sitter i soffan med ett vinglas. och som dem flesta kvällar den här veckan så är jag ensamen. Hoppas att Tova hör av sig senare så man får någon att prata med. Det jobbiga är att jag är grymt taggad för en ute kväll men om det fortsätter så här så blir jag nog kvar i soffan här hemma.

och vart kom all denna dimma ifrån, satt å kolla ut genom fönstret och såg en solnedgången. å hippsvipps så var de bara dimma. märks att det börjar bli höst! Vart tog sommaren väg?

Och min dröm som jag har är inte omöjlig, än ialf! men det blir nog klara besked till veckan :D

Jaja . Skåål till alla som sitter hemma själv ikväll!

_______________________________________________

En liten uppdatering

Näää, det var inte meningen att jag skulle få ha kul ikväll...





Drömmer


Hoppas, hoppas, hoppas att det går. jag vill det för det har vi båda förtjänat efter sommaren som varit.

Hellooo :D


Ska försöka göra ett nytt försök att blogga. Vi får väl se hur de går :D

RSS 2.0