Stockholm

Är framme i Stockholm nu, kom fram sent igår kväll efter lite förseningar med flyget å så. men de gick bra! Sover som sagt hos Cecilia och Jesper i deras lilla men jättefina lägenhet! Har nyss duschat å sen så får man väl se vad som händer :D

Resa bort


De borde man göra oftare, eftersom att min garederob såg ut som ett bombnedslag så var jag tvungen att rensa den för att hitta alla kläder jag skulle ha med. plus att man vill ju aldrig komma hemma och se att det första man måste göra är å städa så jag går och små plockar lite här och var ;D

Nu sitter jag i soffan har sett lite av halv 8 hos mig. Dem visade ju från Piteå i veckan! Alltså pratar vi verkligen så? det låter så konstigt när man hör norrläningar prata på tv. Och vem bjuder på palt till personer som hunnit äta det 100 ggr under sin livstid. Aja det var ju säkert gott men inte var de ju så påhittigt.

Väntar också på att tvätten ska torka så jag kan packa ner det sista, och kom just på att ja kanske ska leta fram kameran, om jag ska ha med den. Har ingen aning om vart den befinner sig. Måste nog damma av den när jag hittar den för jag kommer inte ihåg sist jag använde den. Så jag kanske kan bjuda på lite kort ;D

Tjejkväll på Flugger Färg


Nu är jag tillbaka i Piteå, Skjutsade Mamma till Luleå idag, vi gick lite på stan men hittade inget speciellt. Har precis ätit middag och väntar på att klockan ska bli sju för ikväll så är jag bjuden på tjejkväll på Flugger Färg! Kan bli trevligt! Sen så ska jag nog rota igenom tvättkorgen å se om det är något som ska tvättas innan torsda :P
har ocks börjat fundera på att ta fram lite julpynt, men undrar om det är lite för tidigt än?


Svar till Pia: Jag ska träffa Cecilia och Jesper, kanske även Victora och Anders (Hoppas verkligen att det hinns) Sen så ska jag bara ha en härlig helg borta i huvudstaden!

Sagt och gjort


Det blev ett träningspass, skönt. men det känns att jag ramlade igår. Måste ha sträckt mig eller nå. Nu är det då gjort iallafall :D

Kom hem åt lite lunch och nu har jag precis sett 2 avsnitt av Fringe! Håller också på att konvertera första säsongen av Glee så jag kan se dem på Ipoden. Måste ha lite underhållning när jag ska flyga på torsdag :D Ska väl snart börja dra mig mot älvsbyn eftersom att jag ska köra mamma till Luleå imorgon! Ska först kolla om jag hittar nå drivrutiner till min touch på datorn, scroll funktionen har slutat fungera. väldigt störande när man alltid använder den!


Måndag


jag gjorde världens vurpa ute igår, och det kändes som att jag skulle få jätte ont eftersom att jag ramlade på höften men fick ont i nacken ockå. men de försvann efter en stund. Så jag trodde att jag hade tur, men när jag vaknade imorse så var jag stel i nacken och hade ont på vänstra sidan av ryggen. inte kul! men jag ska ändå försöka träna lite idag! även om det inte blir fullt ut så är det bättre än inget!

Söndag


Då var det söndag igen, Tobbe har farit tillbaka till umeå för 2 veckors jobb. Det blir lika tomt och tråkigt varje gång han far. Har dock mycket att se fram emot i veckan, Ska vara chaufför åt mamma på tisdag, lite små pyssel här hemma, men framförallt så åker jag till Stockholm :D Läängtar goode mycket. Hoppas det blir en rolig, galen, och helt underbar helg !

Bio

Denna dag har spenderats i Luleå, hittade mig en jätte mysig kofta på JC, Och ett par jätte snygga skor som jag bara älskar. Köpte dem i Piteå.

Nu har jag kommit hem från ett pass med Body Balance lika skönt som vanligt. Väntar bara på att klockan ska gå liiite fortare, för sen så ska jag se bio kl 9, Harry Potter inte så coolt egentligen men jag vill se den för man har ju som ändå sett alla andra.

Stockholm!

Yes, fick äntligen tummen ur igår och bokade flygbiljetter till Stockholm. Åker ner 25 och kommer hem 29 november. Det bästa är att det bara är 1 vecka kvar :D Det ska bli skönt att komma bort från det "vanliga" livet en stund :D

Ume


Då var man i Umeå igen, hade grymt kul igår hade kunna må bättre idag. men man lever bara en gång!

Idag har vi varit på Media Markt och lite sånna affärer, Har också träffat en gammal klasskompis så vi gick och fikade och surrade bort några timmar, det var mycket trevligt. Nu ska vi göra oss färdiga för att gå på Allstar och äta och se Luleå Hockey matchen.

what to do??


Jag har ju varit så sugen å fara till Cecilia och Jesper å hälsa på, dem bor ju numer i huvudstaden. har ju fortfarande inte sett mer än arlanda där nere. Men samtidigt vill jag ju utomlands till sommmaren å det kanske inte sitter i pengarna om jag nu skulle göra båda, men det vet jag inte riktigt än, är ju som sagt arbetslös nu dock bara varit det en vecka och har har lite små jobb som jag kan pyssla med. Men jag vet inte hur länge det räcker. Absolut skulle jag vilja göra både och men vet att en helg i stockholm nog sliter i börsen litegrann, för man far ju inte om man inte kan slösa en krona eller två när man är där. Och samma sak med utlandet, det är ju inte bara resan som ska betalas det är allt som man ska äta och kanske framförallt dricka :) som pengarna går åt till mest. Nää har som sagt lite beslutsångest om hur jag ska göra.

Nu sitter jag då i Älvsbyn efter att varit arbetslös en vecka så klarade jag inte att sitta hemma själv ens en dag. Tobbe var ju hemma förra veckan å då gick det ju bra, vi hade en hel del som skulle hinnas göra. men nu när jag är själv håller jag på att bli tokig (efter en dag.)

Var sugen på att lägga in en bild efter så mycket text men kom på att jag nyss brännt alla bilder på cd-skivor för att jag installerade om min dator så det ekar tomt i mina bildmappar just nu. måste damma av kameran och börja ta lite mer kort.

nää. nu ska jag inte sitta här nå mer. hej svejs :)
RSS 2.0