Torsdag


Nu mer är jag frisk har börjat om å träna, men de blev en vilo dag idag :) Imorgon blir det ett spinningpass. Har också hunnit med en liten sväng på stan, köpt biljett till Juldagen, letat lite kläder, men jag blir så irriterad att när man hittar något på butikernas hemsida som ser fint ut, så hittar jag det ALDRIG i butiken, detta stör mig grymt mycket. Man kan ju alltid beställa det, men de har en förmåga att aldrig bli rätt storlek, gillar att prova kläderna i butiken!

Sjukling :(


Har varit hemma i 2 dagar nu och börjar vara riktigt less! Men imorgon ska jag jobba har jag bestämt, har även ett möte på banken, så frisk ska jag vara!


Parteeeyy ;D



Ikväll e de fest!

Älsklingens födelsedag!


Yes i dag blir Tobbe gammal, eller iallafall äldre :) Igår var det storstädning så det luktade fräscht i hela lägenheten! Och morse klev jag upp 05.20 och gjorde frukost på sängen åt oss båda, och paket öppning så klart. Måste säga att jag hade en väldigt nöjd kille bredvid min sida. Ikväll blir det nog en hel del fika!

En bild från i somras när vi var i stugan :)

Tjejkväll


Hade några tjejer hos mig i går, jag bjöd på Tacos och dem kom med jättefina blommor. Tack så mycket :D Och kvällen slutade på Kalles även fast vi sa att vi inte skulle dit, men så kan det bli.

Idag blir det lugna puckar, sett 2 filmer och nu tvättar jag lite säng kläder. Får väll se vad som händer ikväll när pojken min kommer hem!

Mina fina blommor

 

 

RSS 2.0