Sjukling


Det märks att jag har en sjukling här hemma, Tobbe har sovit i soffan i snart 2 timmar. och han är ju inte den som tar en powernap. så den här dagen har varit jättelugn, för om man har en frisk kille hemma då ska det göras en massa för att han inte ska hinna bli rastlös. Men vi hoppas att han mår bättre imorgon när vi ska till älvsbyn, annars så blir det morsdagsfirande någon annan dag!

Helg igen...


Det har varit en lugn fredag kväll. Det blev en snabb middag som bestod av varma mackor, sen så somnade min älskade sambo i mitt knä i soffan. Vi har hunnit vara förbi Ida en stund å träffat lite kompisar men orkade inte följa med på bio så nu sitter vi i soffan igen och ser American Pie - The Wedding med lite godis och Cola. Men snart så ropar sängen för ögonen håller på att falla igen. Sov gott allihop :D

Kallt..


Sitter i soffan under en filt å fryser som bara den, så jag ska spola upp ett varmt bad så man får upp lite värme i kroppen!

Hockey, bad och besök


Har lagt mig i sängen å ska se något avsnitt av någon serie, jag vet att det är hockey på tv men jag förstår mig aldrig på alla avblåsningar å sånt så jag nöjer mig med att lyssna på Tobbe å Chris som sitter i vardagsrummet. (jag kommer ju märka om det går bra för sverige)

Jag och Tobbe har haft en jättemysig dag idag, vi for till stugan för att basta och grilla men innan vi var därifrån så hade vi även badat för första gången i år. Tycker att det alltid är lättare att ta sig ner i vattnet om man vet att en varm mysig bastu väntar efteråt!

Jag har även renbäddat i gästsängen eftersom att vi får sov främmande imorgon :D



Balkongen


Har köpt lite nya utemöbler till balkongen idag. Blev inte riktigt vad jag ville ha men det var billigt. Vill inte lägga ner så mycket pengar på en balkong, om man kommer vilja ha en större utegrupp när man hittat sig ett hus att flytta till.

Men jag ska mysa till det med blommor och någon duk och nya dynor. kanske en grej till men vet inte hur jag ska lösa den idén än så om jag lyckas så kommer ni få se det här :D


Torsdag..


...men snart fredag :) Skönt med helg igen tiden går så fort om man börjar tänka efter. Helgen kommer att tillbringas i Älvsbyn, där jag ska hjälpa till på danstävlingen Pärlbuggen och Tobbe ska fota när alla dansar. senare så åker vi till stugan och äter årets första surströmming, MUMMS  :) blir hungrig bara av att tänka på det. Sen så får vi se vad som händer. Om någon känner för att göra något i älvsbyn i helgen så hör av er.

...


Har jag råd att börja om å träna på nått av gymmen här i stan. Varför ska allt vara så jäkla dyrt :( Men skulle verkligen behöva för min egen skull för nu är jag så less på att jag aldrig kan fixa det här. men jag har ju ingen annan än mig själv att skylla...

uusch


Har precis tvättat alla mina arbetskläder, var i ett hus där det sprungit möss under taklisten och när det skulle rivas tapeter så rasade allt mus bajs ner på golvet. ville inte ha något kvar på kläderna så då hamna allt i tvättmaskinen. Får bara hoppas på att allt har torkat till imorgon!

Tanken på möss och råttor fick mig att tänka på när jag var i Vidsel och jobbade, sov hos svärmor och svärfar och tog hand om djuren medans dem var i Dalarna tror jag. Och när jag går ut på altanen för att fara på jobbet så ligger det en mega stor råtta där ute. Jag hoppades att katterna skulle äta upp den eller nå för jag ville inte ta bort den. Men självklart så låg den kvar när jag kom hem så jag leta rätt på en kratta och en spade och fixade att ta bort den efter en stund.

Ni ska få en bild på monstret också!



UUUSCH...

Söndag


Har städat här hemma idag dammsugit å plockat ihop,Tobbe var snäll och städade toan när han kom hem :) Jag hade hoppas på en mysig filmkväll med älsklingen men... kl 8 så hade han slocknat å låg å snarka på andra sidan soffan. Han vaknade nyss till å nu ligger han med huvudet på mitt knä istället, men det är ganska mysigt ändå. Det kommer nog bli en tidig kväll för oss båda..

Valborgs


Har varit hemma hos mor och far i helgen, det har blivit lite möblering mellan två rum. Behöver inte längra ha husets näst största sovrum när man inte bor hemma längre, så det fick bli kontor. Sen på kvällen så gick vi upp till Anita och Ulf och satt där och surrade drack gott och grillade korv :) Mysigt var det :D
RSS 2.0