Maaaazda


Jag har varit till Älvsbyn en sväng idag, städade ur min lilla skrutt bil så att man vågar sitta i den utan arbetskläderna :) Och det var fullt ös på byn, filminspelning på storgatan. det är inte så ofta man ser så mycket folk ute i Älvsbyn. Har nyss ätit goo middag å jag får se vad som händer ikväll, kanske tittar förbi hos Tova, kanske en promenad.

Äntligen..


Idag har vi varit och beställt nya tapeter till vardagsrum och kök. det kommer bli skitsnyggt så nu är det bara vänta på att dem ska komma så jag kan smacka upp dem på väggen. Funderar på att spackla färdigt innan dem kommer bara för att det är tråkigast..

Vi har även varit på soptippen å slängt en massa el prylar som var trasiga. sen for vi till luleå en sväng. Men det var dock en värdelös resa för jag hittade ingenting.

Umeå


Det blev en impuls resa till Umeå och Hälsa på Tobbe. Det Blev middag på Allstar med några kompisar. Och vi blev kvar hela kvällen. hade grymt kul! Men det bästa var nog Hotellfrukosten på morgonen . MUMMS säger jag bara :D

Snööö och däck


fick lite smått panik imorse när jag klev upp och skulle på jobbet ä märkte att det vräkte ner snö. Hade inte satt på vinter däcken på min lilla Mazda, plus att jag inte har nå bra sommar däck. Så jag tog Tobbes bil till jobbet. Han bytte till vinterdäck i helgen på grund av att han fått punka. Varför ska det ligga skruvar mitt på vägen!? men det var ju tur för min del :D

Men nu har jag minsann vinterdäck på min bil också. Mamma ringde och sa att hon fixat en tid så vi kunde lägga om däcken. eftersom att vinterdäcken satt på fel fälgar! Så nu är det gjort. Fulltankad bil fick jag också plus att hon han dammtorka och rengöra spis och fläkt medans jag diskade och skrev lönerapporter. Inte dumt!

Tack mamma <3

Nu ligger jag i sängen å väntar på att Tobbe ska logga in på skype, ska även hinna se ett avsnitt eller två av SATC.

God natt!

Planerar



Jag funderara att åka till stockholm snart å hälsa på lite släkt och vänner. Har bara inte hunnit lista ut när det passar bäst men jag hoppas att det blir snart. Behöver få komma bort en stund. Sen så har ju jag och Tobbe äntligen fått tummen ur och bokat biljetter till Iron Maiden i sommar. hade tänkt göra det tidigare men vi har som glömt bort det. men som tur var så fanns det biljetter kvar så att det löste sig så den 1 Juli 2011 så befinner vi oss i Göteborg på Ullevi och upplever detta :D Längtar redan !

RSS 2.0