Hemma


Sitter hemma hos mamma och pappa nu och tänker tillbaka på den underbara helgen i Mavas :) Vi hade tur med allt. Skoterföret var perfekt, vädret var underbart. Maten, drickat och sällskapet var suveränt. Hoppas man får chansen att fara dit någon gång igen. Ska försöka komma ihåg att lägga upp lite bilder från helgen också. Men nu är det bara att ladda för en ny jobb vecka!

Påsken


Så nu var alla "viktiga" saker fixade till påsken så som skoter, pulka, släp å sånt. så nu är det bara packning å handling som är kvar :)

Eftersom att vi ska till fjälls över påsk så har jag inte bytt till sommardäck på min bil än, och det är ganska besvärligt eftersom att mina sommardäck inte har några fälgar så man måste in på någon firma för att lägga om dem. Men när vi var till Tobbes morbror idag så sa han att han hade sommardäck som bara använts en sommar som skulle passa till min bil. Så jag fick dem! så när vi kommer hem efter påsken då ska det bytas till sommardäck :D


Middag




Snart bär det av in till stan där jag är bjuden på middag hos Frida, Sen så kanske det blir utgång också :)







Helg


Helgen började riktigt bra, Fredag kväll så grillade vi älgfile till middag gjorde också en avokadopaj till förrät som var riktigt god men blev lite för salt. Så mindre örtsalt nästa gång! Vi gick sen till Chris och Louise och hade en riktigt trevlig kväll med en massa prat och go dricka.

Fixa och trixa


Försöker göra om bloggdesignen litegrann, så ursäkta om det kan vara lite rörigt :)
Nu ska jag gå och sova så man orkar upp imorgon!

Godnatt

Rent och doftar gott


Nu är det dammsuget å skurat i hela lägenheten, gillar när det lukar frächt överallt.




En liten bild på Sebbe :)

Yes :D


Ingen kan vara gladare än mig just nu :D

Torsdag


Idag har det väll inte hänt så mycket, har handlat och tvättat och så kom Johan hit en liten stund å de var trevligt.

Helgen kommer att spenderas i Nausta, hoppas på fint väder och iallfall hyfsat före.


'

Vi har riktigt fin utsikt från balkongen på kvällarna.



En båt vid hamnen precis nedanför oss.



den här är också tagen vid hamnen.

Bild







Optimist ? Javisst!


Jag kanske var en aning optimistisk när jag tog fram ute möblerna igår. men man får hoppas att snön som kom idag försvinner lika fort som den kom.

Idag har jag plockat ihop lite här hemma startat en tvättmaskin, lär bli någon fler eftersom att tvättkorgen var proppfull. Och det är så skönt att tvätta när man har egen tvättmaskin i lägenheten. Vi bestämde oss någon gång förra sommaren att vi skulle köpa en toppmatad tvättmaskin. eftersom att vi har tvättstugan i lägenhetshuset bredvid vårat så tycker jag att det alltid varit lite besvärligt att tvätta. Nu behöver man aldrig hålla tider man kan tvätta när man känner för det eller när man har tid, aldrg behöva boka tider eller städa efter sig själv (och även andra iblan) i den gemensamma tvättstugan. Oj vilket roligt inlägg det blev som handlade om att tvätt :/

Men men jag hoppas att det kommer vara fint väder till helgen, speciellt om vi ska upp till Nausta och köra skoter så man kan bora ner sig i snön och sola och få lite färg.



Jag hittade en gammal telefon bild på tvättmaskinen när den var alldeles ny :)

Det blev bara en bild






Tänkte lägga upp dagens bilder som Tobbe tagit. Tyvärr så vart dem flesta bilder för stora för att Blogg.se skulle godkänna det. så jag bjuder på en bild som funkade :)

Tisdag



Det har varit underbart väder idag. Fick så mycket vårkänslor att jag till och med bar upp balkongmöblerna från förrådet så nu saknas bara lite värme (Eller så drar man på sig varma kläder) för att sitta ute å sola. Blev också bjuden på en liten grillkväll hos en kompis. Har för första gången lyckats grilla pinnbröd utan att den är kol svart eller jätte kladdigt. Vi gjorde även Krumelurer som man steker på en muurikka i smör, blev som en kaka eller nått sånt. ni ska iallafall få ett recept som jag hittade om ni vill prova.

Krabbelurer ca 25 st

2 ägg
4½ dl vetemjöl
1½ dl mjölk
1½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver

Tillagning
Vispa ägg och socker. Rör sedan ned övriga ingredienser. Stek i smör på båda sidorna. Vänd dem i socker.

Bilder



Bjuder på lite bilder från hushållets senaste "Leksak" Det är riktigt kul men man har en del att lära sig också :)


RSS 2.0