Ny Klippt :D


Har klipprt mig idag å det blev bra. det hade bara blivit för långt så det är fortfarande samma frisyr. När jag likaså var på stan så passade jag på att använda upp mitt Telia presentkort som legat i en låda 2 år. Och det blev en bärbar högtalare till telefonen, tänkte att det kunde vara kul med lite musik på hotellrummet i göteborg eftersom att vi inte tar med oss någon dator, och jag är så rädd att högtalarna i telefonen går sönder. och även på stranden :D Det visade sig att det var mycket bättre ljud i den lilla bärbara högtalaren än i datorns. så nu används den även till datorn. Nu ska jag Tobbe och Jenny fara ut å cykla och kanske köpa oss en mjukglass på vägen :D

Midsommarhelgen


Nu är vi hemma efter en helg i Arjeplog. Vi kom hem med totalt 11 fina fiskar, men 2 st lämnade vi av hos Tobbes farfar i Arvidsjaur.

Nu väntar de 3 dagars jobb sedan tar vi flyget ner till Göteborg för en 4 nätters hotellvistelse, Och även biljetter till Iron Maiden och The Big Four som består av Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax (är själv mest intresserad av Metallica, har aldrig lyssnat på dem andra banden) Så det kommer att bli våran mini semester fram till den 7 September då Jag och Tobbe och än så länge 9 st härliga människor till far till Turkiet 1 vecka. Längtar massor och tror att det kommer att det bli en grymt härlig vecka :D

Woohoo :)


Har 2 stycken resor att se fram emot i år och den försts på börjas på Torsdag nästa vecka :) Och den andra får jag vänta med ändå till i september.. Men det kommer att bli 2 grymt roliga resor :D  Längtar massor!!!

Ojojoj.


Nu är jag lycklig :D

Nu hoppas jag bara att allt går som det ska, så jag inte behöver bli besviken.

Resor..


Jag råkade börja titta på resor för ett tag sen, å nu kan jag inte sluta. Vill så gärna fara igen med min underbara sambo. Har aldrig varit så uppvilad som efter våran Kreta resa i Oktober 2009. Och eftersom att vi förmodligen kommer att jobba hela sommaren båda två, så skulle inte vi vara värda en liten semester till hösten ?!? kanske till och med 2 veckor :)

RSS 2.0