Klabbe


Idag är det klabbe, det ska bli gott och trevligt!

Promenerat..

Är fortfarande yr i huvudet men det känns att man är på bättringsvägen! Jag tog med mig Tobbe på en LITEN promenad, typ runt nått kvarter bara för jag ville komma ut å andas och röra lite på mig! Och skönt var det :D

Fredag imorgon och jag hoppas att jag känner mig ännu bättre, det är ju nämligen Klabbe på Lördag, och jag smittar ju inte så det handlar bara om att jag ska orka vara med hela kvällen, dock så kan ju det bli tungt om kroppen och knoppen inte vill vara med!

Reklamer


Alla dessa underbara reklamer, eller så inte. När man är sjuk så hinner man se alla reklamer och så hinner man inse att alla kanaler har reklam samtidigt! Har dock sett att det finns ett överskott av vissa och det är alla dessa rese reklamer som vill attt man ska till värmen. Och dem funkar, jag vill till värmen! och självklart har man ju inte kunnat hålla sig från hemsidorna som säljer dessa underbar sol resor. Frågan är bara när och var man ska fara! Blir det en romantisk vecka för två, eller en rivig vecka med det bästa gänget, eller både och? som tur så har ju det här året bara börjat!

Men visst längtar man tillbaka till det här
..







Vårat fina hotell i Turkiet

Tisdag


Den värsta hostan har börjat ge sig, men jäklar vad jag har mått illa av Antibiotikan! Hoppas jag blir lite klarare i huvudet snart, har varit yr och höll på att svimma imorse.. men efter några timmar i sängen så lyckades jag iallfall ta mig till soffan! Så jag hoppas på en bättre dag imorgon!

Suck...



Det nya året började ju inte som jag tänkt mig, jag skulle ju köra massor med skoter och träna som en idiot :D Meen nu har man legat i feber i en vecka och den har inte velat försvinna, den har till och med ökat! Så jag ringde vårdcentralen imorse och fick en tid kl 3 ! Efter 1 ½ går jag därifrån med en diagnos som säger att jag har bronkit i ena lungan, så det blev en trevlig tripp till apoteket för att inhandla Antibiotika, Pulmikort, Bricanyl och något mot min hemska hosta! 700 kr gick det lilla kalaset på, pengar som jag hellre tankat min fina skoter med, Men efter en Antibiotikakur så ska jag väl ändå bli frisk! hoppas då på det.

Ikväll blir de att se de okända så man får veta om de är nå spöken på Furunäset :D

RSS 2.0